Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak jsem se dostal až sem
Ahoj, Leonard91. Rozhodně nejsi vůbec divný a na tvém popisu není nic neobvyklého. Pro mě to není nic zvláštního, sama to mám stejně. Jsem romanticky založený člověk, jsem velmi kontaktní, ale všechen můj fyzický kontakt pro mě znamená komfort, intimitu a projev náklonnosti, nikoliv sexuální podtext. Necítím téměř žádnou sexuální přitažlivost a nemám zájem o sex. Můžu ho samozřejmě technicky vykonat, ale primárně po tom netoužím a netoužím ani po vztahu, který bude založený na sexu. Pokud už, tak bych toužila po vztahu založeném na citovém a přátelském poutu, který za mě má pevnější základy, než vztah založený na sexuální přitažlivosti. To mě vždycky hodně odrazovalo, že jaksi musíš splnit tuto nastavenou škatulku, že vztah musí zákonitě obsahovat i sex. A pokud neobsahuje, nebo nechceš, automaticky tě to vyřazuje. Skutečně ne, prostě jsou to naše soukromé preference. Hůře se samozřejmě pak hledají partnerské vztahy, protože jsme obklopeni (nebo se nám to zdá) právě takovými, kteří do těchto obecných většinových škatulek spadají. Tvůj první odpovídající, "marteza", má v jedné věci pravdu (byť jeho odpověď zrovna na webu tohoto typu mi nepřišla zvlášť v pořádku). Nemusíme se nutně zařazovat, škatulkovat nebo stylizovat. Já osobně svou situaci nijak neřeším a nikdy jsem se takzvaně "neoutovala", nemám proč. Jestli to někomu vadí, můj problém to není. Ale je pravdou, že spousta lidí kolem nás v nějaké té škatulce je, takže není špatné mrknout se, kam třeba nejlépe spadáme, protože nám to může pomoci se zorientovat a i najít tu naši spřízněnou duši. Držím ti palce.
Odpovědět

Příspěvků v tématu
RE: Jak jsem se dostal až sem - od Mounta-diskusni-forum-inGiant - 09. 08. 2026, 21:32:47

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnutí Poslední příspěvek
  Sama nevím, jak na tom jsem Ly-diskusni-forum-re 31 95450 17. 10. 2018, 14:26:11
Poslední příspěvek: Ly-diskusni-forum-re
  Patřím sem? Len-diskusni-forum-nis 7 31871 11. 05. 2017, 21:28:50
Poslední příspěvek: raind-diskusni-forum-ragon
  Patřím sem vůbec? Melo-diskusni-forum-unek 15 53128 08. 04. 2015, 11:54:39
Poslední příspěvek: Kri-diskusni-forum-stý
  Cesty života mě zavedly až sem ca-diskusni-forum-rol 40 130536 18. 03. 2015, 09:40:59
Poslední příspěvek: ChildF-diskusni-forum-reeMan
  Tak sem tu zase :) sm-diskusni-forum-ile 22 68855 12. 08. 2014, 11:07:51
Poslední příspěvek: Aline-diskusni-forum-Daryen

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex